پروژه گوگل پلاس که در واقع یک رسانه اجتماعی برای اشتراک گذاری آنلاین است مثل دیگر پروژههای شرکت گوگل، ابتدا در اختیار تعداد محدودی از کاربران قرار گرفت تا سپس در دسترس همه کاربران قرارگیرد.ویک گاندورتا (Vic Gundotra) یکی از مدیران ارشد گوگل که در شبکههای اجتماعی و وب.۲، تخصص دارد مدیر تیمی بوده است که یک سال و نیم بر بر روی این پروژه کار کرد.او میگوید:اشتراکگذاری آنلاین نیاز جدی به بازبینی و خلق شیوههای تازه دارد. زمان تغییر شیوههای فعلی به اشتراک گذاری که چندان کارآمد نیست فرا رسیده و گوگل پلاس اولین گام عملی جدی ما برای اعمال این تغییرات است.
امکانات پروژه گوگل پلاس:
دایرهها (Circles): برای گروههای مختلف دوستان
جرقهها (Sparks): برای جستجوی تخصصی
پاتوقها (Hangouts): برای چت تصویری و تماشای ویدیویی
اجتماع (Huddle): که در واقع امکان تلهکنفرانس است
موبایل (Mobile): برای استفاده از قابلیتهای موبایلها نظیر مسیج، دوربین و جی پی پی است.
مدیران این پروژه در بیانیه معرفی این محصول گفتهاند که این شبکه اجتماعی نمیخواهد تنها جایی برای به اشتراک گذاشتن عکس و مطلب باشد و قصد دارد با توجه به عادات وبگردی هر کاربر و جستوجوهای او در موتور جست وجوگر گوگل، لینکها و صفحههایی را که برای کاربر جذاب است به او معرفی و پیشنهاد کند.
مهاجرت به یک سرویس دهنده جدید شبکه های اجتماعی مانند گوگل پلاس، می تواند دردسرهای خاص خود را داشته باشد. پیدا کردن و افزودن مجدد دوستان، ایجاد دایره ها (Circles)، انجام تنظیمات حفظ حریم شخصی و … اما دانستن برخی ترفندها می تواند کار را برای شما ساده تر کند.
خوشبختانه در ادامه لیستی شامل ۷ ترفند گوگل پلاس آماده شده است که کارها را برای شما بسیار آسان خواهد کرد.
۱– تنظیمات فونت
اگر از کاربران مای اسپیس بوده اید حتماً دلتان برای آن فرمت های مختلف فونتها تنگ شده است. جای نگرانی نیست زیرا در گوگل پلاس می توانید با استفاده از دستورات *bold* و _italics_ یا -strikethough- متن یک نوشته را به ترتیب ضخیم، مایل و یا حتی خط دار کنید.
۲– برچسب زدن دوستان در نوشته ها
اگر مطلبی را منتشر کرده اید و می خواهید دوستان شما نیز متوجه آن شوند می توانید نام آنها را برچسب (Tag) بزنید. تنها کافیست قبل از اسم آنها از نشانه های + یا @ استفاده کنید.
۳– استفاده از لینک های ثابت
لینک های کوتاه و ثابت هنگامی که می خواهید لینکی را با دیگران به اشتراک بگذارید بسیار سودمند هستند. برای یافتن یک لینک ثابت و کوتاه از مطلبی که به توسط شما یا دیگران اشتراک گذاشته شده است کافی است لینک مربوط “تاریخ” کنار آن مطلب را کپی نمایید.
۴- مطالب گوگل پلاس را در فیسبوک و توییتر به اشتراک بگذارید
اگر هنوز قصد یک مهاجرات کلی به گوگل پلاس را ندارید و دوستان دیگری در سایت های فیسبوک و توییتر دارید مطالب خود را مستقیماً برای آنها به اشتراک بگذارید. با استفاده از افزونه تهیه شده برای مرورگر گوگل کروم انجام اینکار بسیار آسان است. پس از نصب گزینه جدیدی به گوگل پلاس شما اضافه خواهد شد.
۵– ویرایش تصاویر
یکی از امکانات جالب گوگل پلاس قسمت ویرایش تصاویر آن است. جهت انجام اینکار ابتدا عکس مورد نظر را باز کرده و گزینه “Actions” را انتخاب کنید. پس از آن گزینه های زیادی برای ویرایش یک عکس در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
۶– ارسال پیام خصوصی
اگر می خواهید به صورت خصوصی برای یکی از دوستانتان پیامی را ارسال کنید کافی است نام آنها را در ابتدای مطلب مورد نظر برچسب گذاری کنید.
۷– ارسال ایمیل به شما
با استفاده از قابلیت ارسال ایمیل، دوستان شما می توانند مستقیماً از طریق پروفایل گوگل پلاس برایتان ایمیل ارسال نمایند. برای انجام این تنظیمات به قسمت پروفایل خود رفته و گزینه “Edit profile” را انتخاب کنید. در زیر قسمتی که عکس شما وجود دارد گزینه “Send an email” دیده می شود آنرا انتخاب و “Allow people to email me from a link on my profile” را تائید کنید.
نظرات کاربران