شرکت اچتیسی (HTC) مخفف High Tech Computer Corporation سال ۱۹۹۷ در تایوان تاسیس شد و هماکنون با بیش از دوازده هزار کارمند در زمینه ساخت تلفنهای همراه هوشمند فعالیت میکند. گوشیهایی که این شرکت تولید میکند دارای سیستمعامل اندروید، ویندوز موبایل، ویندوز فون هستند.اچتیسی در ابتدا تنها طراح و تولیدکنندهٔ اصلی محصولات محسوب میشد و محصولات خود را تحتنام اپراتورهایی مثل تی-موبایل عرضه میکرد. کمپانی تمام تمرکز خود را در عرضه محصولات قراردادی با اپراتورهای تلفنهمراه قرار داده بود.امروزه اچتیسی محصولات خود را تحت برند خود یعنی اچتیسی عرضه میکند.
کمپانی HTC یکی از کمپانی های شناخته شده و خوش نام بازار تلفن های هوشمند است. آنها یکی از شرکت هایی هستند که در طول زمان فراز و نشیب های بسیاری را طی کرده اند و این روزها تلاش دارند تا با پرچمدار بعدیشان در کنگره جهانی موبایل بارسلون بتوانند توجه جهانیان را مجدد به خود جلب نمایند.این شرکت یکی از اولین برند هایی محسوب می شود که با پلتفرم اندروید گوگل همراه شد و پس از مدت زمانی اندک تصمیم گرفت همه ی تولیدات اصلی خودش را بر مبنای این سیستم عامل عرضه کند. در ادامه ی این مطلب قصد داریم مروری داشته باشیم بر دستاوردهای شاخص HTC در این راه و مسیری که آنها در سال های اخیر طی کرده اند.
اولین تلفن هوشمند اندرویدی
HTC یکی از اولین شرکت هایی بود که با همراهی اپراتور مخابراتی T-Mobile و عرضه ی تلفن هوشمند G1 در سپتامبر ۲۰۰۸ به قطار اندروید گوگل پیوست. در اصل موبایل یاد شده را می توان نخستین اسمارت فون اندرویدی دانست. تا پیش از عرضه G1 کمپانی تایوانی تولید کننده ی آن تلفن های هوشمند خود را عمدتاً بر اساس پلتفرم ویندوز فون مایکروسافت راهی بازار می کرد اما از ۲۰۰۸ به بعد HTC تغییر رویه داد و تقریباً اکثر محصولات بعدیش اندرویدی شدند.
HTC Hero و رابط کاربری Sense
در حالیکه G1 اولین تلفن هوشمند اندرویدی محسوب می گردد، از HTC Hero که در سال ۲۰۰۹ عرضه شد می توان به عنوان اولین محصولی یاد کرد که رابط کاربری Sense را با خود به همراه داشت. این پوسته به شکل قابل قبولی بر روی پلتفرم موبایلی گوگل پیاده سازی شده بود و با ویجت های اندکی مانند آب و هوا و ساعت استفاده از موبایل را ساده تر و جذاب تر می کرد.
HTC پیشتاز در تولید تلفن های هوشمند با بدنه ی فلزی
یکی دیگر از تلفن های هوشمند HTC که بسیار سریع در سراسر جهان به شهرت و محبوبیت رسید Legend بود. این اسمارت فون حتی پیش از آیفون اپل از بدنه ای فلزی بهره می برد.
گوگل تولید Nexus One را به HTC سپرد
ز
مانی که گوگل تصمیم گرفت خودش مستقیماً وارد کسب و کار فروش تلفن های هوشمند شود تولید اولین محصولش در این زمینه را به یار دیرینه خود یعنی HTC سپرد و نتیجه ی آن نیز Nexus One بود، موبایلی که توجه های بسیاری را جلب کرد.
Desire بدل به برندی شناخته شده گشت
HTC محصولات اندرویدی بسیاری را تحت برند Desire به بازار عرضه کرد و سبب شد رفته رفته این نام بدل به عنوانی شناخته شده برای موبایل های خوش ساخت اندرویدی در سراسر جهان گردد.
اپراتور Sprint به HTC، سفارش تولید یک پرچمدار را می دهد
اپراتور مخابراتی Sprint سفارش تولید یک محصول قدرتمند و کارا را به HTC می دهد و نتیجه بدل می گردد به تلفن هوشمند EVO 4G، موبایلی که قدرت قابل توجهی دارد و کاربران این اپراتور را قادر می سازد تا از شبکه ی وایمکس ۴G آن بهترین بهره ممکن را ببرند.
EVO 4G در زمان خود یکی از سریعترین تلفن های هوشمند از نظر توانایی تبادل داده محسوب می شد و در پشت آن نیز یک استند وجود داشت تا در زمان مشاهده ویدئوهای آنلاین بتوان آن را به راحتی بر روی سطوح مختلف قرار داد.
HTC Droid Incredible محصولی ویژه بازار آمریکا
Droid Incredible تلفن هوشمند اندرویدی که توسط HTC به صورت انحصاری برای بازار آمریکا تولید شده بود و از طریق اپراتور مخابراتی Verizon به کاربران عرضه می گشت. این محصول توانست موفقیت چشمگیری را در کشور یاد شده به دست آورد.
HTC و تجربه ای ناخوشایند از ورود به عرصه تکنولوژی های سه بعدی
در سال ۲۰۱۱ HTC با نصب دو لنز دوربین بر روی تلفن هوشمند Evo 3D سعی کرد تا جلوه ای سه بعدی به تصاویر گرفته شده توسط این محصول بخشد، اما نتیجه به عکس هایی ختم گشت که شامل اعوجاجی ناخوشایند بودند و در بازار نیز استقبال چندانی از آن نشد.
تولید تلفن هوشمندی با دکمه ی ویژه برای دسترسی به فیس بوک
HTC اولین بار دو تلفن هوشمند Salsa و ChaCha را در کنگره جهانی موبایل سال ۲۰۱۱ معرفی کرد. آنچه این دو محصول را از سایرین متفاوت می کرد دکمه ای در پایین آنها بود که به صورت ویژه برای دسترسی به شبکه ی اجتماعی فیس بوک در نظر گرفته شده بود. موبایل های مذکور در زمانی ارائه گشتند که کمپانی تایوانی سعی داشت با ارائه ی محصولاتی زیاد و متنوع توجه بازار را به هر شکل ممکن به خود جلب کند.
HTC و پشتیبانی از ارتباط LTE 4G
HTC Evo 4G جز اولین محصولات کمپانی تایوانی بود که از ۴G LTE پشتیبانی به عمل می آورد، اما متاسفانه این محصول در حین استفاده دچار اختلال های ارتباطی می شد و نمی توانست به درستی سرویس دهی نماید که همین امر سبب گشت چندان مورد توجه کاربران قرار نگیرد.
Rhyme و یک تجربه ی ناموفق دیگر از HTC
Rhyme موبایل دیگری بود که توسط HTC و به منظور جلب بانوان به صورت انحصاری از طریق اپراتور مخابراتی Verizon ارائه شد و توفیق چندانی به دست نیاورد.
شروعی دوباره با خط تولید One
در سال ۲۰۱۲ و پس از چندین تجربه ی ناموفق HTC تصمیم به بازنگری اصول اولیه خودش گرفت و سپس خط تولید محصولات سری One را بنا نهاد، حاصل این خط تولید تلفن های هوشمندی همانند One X، One S و One V بودند که با وجود نقدهای مثبتی که در رابطه با طراحی شان صورت می گرفت، اما کارایی آنها در قیاس با آیفون اپل و گلکسی Sهای سامسونگ مطلوب محسوب نمی شد.
تنها یک پرچمدار کافیست
در سال ۲۰۱۳ HTC به این نتیجه رسید که تنوع محصول بیش از حد سیاست صحیحی نیست و تصمیم گرفته تنها یک پرچمدار با عنوان HTC One به بازار بفرستد. موبایلی با بدنه ی فلزی، رابط کاربری به مراتب بهینه شده و البته اپهایی اختصاصی و ویژه.
One نیز همانند One X نقد های مثبت زیادی دریافت کرد هر چند در زمینه ی فروش به پای سایر رقبا نرسید. کمی بعد و در همان سال یک نسخه ی کامپکت از این تلفن هوشمند نیز عرضه شد.
ساخت تلفن هوشمندی ویژه ی فیس بوک
تایوانی ها پیش از این به صورت مستقل و با Salsa و ChaCha تلاش کرده بودند موبایلی با هدف جذب کاربران سینه چاک فیس بوک بسازند، اما اینبار خود مسئولان این شبکه ی اجتماعی چنین درخواستی را به آنها دادند. نتیجه ی این خواسته محصولی بود که صفحه ی خانگیش با اولویت دسترسی به فیس بوک ادغام شده بود و البته کاربران زیادی هم تمایل به خریدش نداشتند.
One M8 محصولی شایسته و برجسته
در ۲۰۱۴ HTC پرچمدار تازه اش One M8 را با بدنه ای تمام فلزی و زیبا معرفی کرد. در این موبایل دوربینی دوگانه وجود داشت و طراحان همه ی تلاش خود را کرده بودند تا بهترین کارشان را ارائه دهند. نتیجه تحسین های فراوان بود تا جایی که عده ای بسیاری این اسمارت فون را یکی از بهترین اندرویدی های کنونی بازار می دانند.
نظرات کاربران