۰

گلکسی اس ۶ اج+ رسما معرفی شد

بازدید 1255

سامسونگ همان طور که انتظار می‌رفت امروز گوشی گلکسی اس ۶ اج+ را معرفی کرد. این گوشی که در واقع برادر بزرگ‌تر گلکسی اس ۶ اج است همان طور که از نام آن نیز پیدا است، لبه‌های خمیده مهم‌ترین ویژگی این فبلت خواهند بود

9f601ad1dda8908ac3257eb5322dd650_XL

پس از ماه‌ها نتظار گلکسی اس ۶ اج+ معرفی شد و مشخصات فنی آن توسط سامسونگ رسما اعلام شد. این مشخصات تقریبا به طور کامل با شایعات مطابقت داشته و حرف تازه‌ای برای گفتن ندارند. سامسونگ در این گوشی نیز تمایلی برای استفاده از پردازنده‌های کوالکام نشان نداده و فبلت جدید خود را در یک نسخه مجهز به پردازنده‌ی اکسینوس ۷۴۲۰ عرضه کرده است. صفحه نمایش این گوشی نیز همانند نوت ۵، ۵.۷ اینچ از نوع Super AMOLED بوده و رزولوشن qhd دارد.

باتری گلکسی اس ۶ اج+ ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد که سامسونگ تا ۲۱ ساعت مکالمه مداوم و ۱۴ روز زمان استندبای را برای آن تضمین می‌کند. شاید با توجه به اندازه صفحه نمایش نتوان انتظار عمر باتری بالایی از این گوشی داست اما باید منتظر ماند و ودید که آیا این گوشی در استفاده واقعی ما را شگفت زده خواهد کرد یا خیر.

رابط کاربری اس ۶ اج+ مانند برادر کوچک‌تر خود تاچ‌ویز است که این بار مبتنی بر اندروید ۵.۱ خواهد بود. شاید بزرگ‌ترین تغییر آن را می‌توان سبک‌تر شدن رابط کاربری دانست اما اضافه شدن قابلیت‌هایی مانند People Edge نیز می‌توانند تجربه‌ی کار با لبه‌های خمیده‌ی گوشی را بهبود ببخشند.

با استفاده از قابلیت People Edge کاربر قادر خواهد بود تا ۵ مخاطب خود را در لبه گوشی گلکسی اس ۶ اج+ داشته باشد و صفحه دومی هم به همین ترتیب برای ۵ نرم‌افزار دلخواه کاربر در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اجرای نرم‌افزارهای دلخواه در اِج جدید سامسونگ بسیار ساده است.

این ویژگی برای گلکسی اس ۶ اج+ بروز شده است و با کلیک روی هر مخاطب ۶ گزینه در اختیار کاربر قرار می‌گیرد: تماس، چت ویدیویی، ارسال پیغام، ایمیل، ارسال تصویر و ارسال شکلک‌ها. این در حالی است که پیش از این گلکسی اس ۶ اج فقط قابلیت تماس، ارسال پیام و ایمیل را در اختیار کاربر قرار می‌داد.

مشخصات فنی گلکسی اس ۶ اج+

  • پردازنده‌ی Exynos 7420 با چهار هسته‌ی ۲.۱ گیگاهرتزی از نوع Cortex A57 و چهار هسته‌ی ۱.۵ گیگاهرتزی از نوع Cortex A53 بر پایه‌ی روش big.LITTLE و لیتوگرافی ۱۴ نانومتر
  • صفحه نمایش ۵.۷ اینچ از نوع SuperAMOLED با رزولوشن QHD
  • ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم
  • دوربین ۱۶ مگاپیکسل به همراه لرزش گیر اپتیکال و لنز با گشودگی F/1.9
  • دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
  • باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی

 

 

j note5-fb-w600

 

علیرغم برخورداری از صفحه نمایش بزرگتر، گلکسی اس ۶ اج پلاس تنها ۵ میلیمتر از نسخه عادی خود عریض تر است و طول آن نیز تنها ۱۲ میلی متر افزایش پیدا کرده است. در مقایسه با نسخه عادی، محصول جدید همچنین ۰.۱ میلیمتر ضخیم تر به شمار می رود و ضخامت آن اکنون به ۷ میلی متر می رسد.

باقی موارد در ارتباط با ظاهر و احساسی که اس ۶ اج پلاس منتقل می کند به صورت قابل توجهی مشابه برادرش است. بدنه شیشه ای توسط یک حلقه فلزی احاطه شده، دکمه های کاهش و افزایش صدا در سمت چپ و دکمه پاور نیز در سمت راست قرار دارند.

جک هدفون و اسپیکر در انتهای تلفن هستند و دوربین همچنان برآمده است، به طوری که قرار دادن آن روی یک سطح صاف غیر ممکن است، مگر اینکه بپذیرید ارتفاع قسمت بالایی تلفن چند میلی متری بیشتر از قسمت پایینی است.

هرچه که درون تلفن نیز گنجانده شده تقریبا مشابه است که البته مشکلی هم ایجاد نمی کند. قلب تپنده اس ۶ اج پلاس همان اگزینوس ۸ هسته ای است که سامسونگ پیشتر در اس ۶ استفاده کرده بود. اما این بار تلفن همراه با ۴ گیگابایت رم سرعت بیشتری دارد.

اندروید ۵٫۱ لالیپاپ روی آن قرار دارد و سنسور ۱۶ مگاپیکسلی پیشین به عنوان دوربین اصلی انتخاب شده است. عجیب نیست که می بینیم سامسونگ ظاهر جدید تلفن های همراه خود را بسیار دوست می دارد و قصد تغییر چندانی در آن ندارد، هر چه باشد پس از سال ها بالاخره با اس ۶ بود که به ذوق و قریحه طراحان سامسونگ دوباره ایمان آوردیم.

در مورد باتری باید خشنود بود. اس ۶ اج پلاس باتری ۳ هزار میلی آمپری دارد که اندکی بزرگ تر از باتری استفاده شده در ورژن پیشین است اما دقیقا با همان سرعت شارژ می شود. البته، هنوز هم نمی توانید باتری را از درون دستگاه خارج کنید.

تغییرات دیگر محصول جدید سامسونگ به بهبودهای نرم افزاری برای ارتقای تجربه کاربری خلاصه می شوند. در گلکسی اس ۶ اج، سامسونگ برای نوار خمیده کنار دستگاه قابلیتی به نام People Edge معرفی کرد که با استفاده از آن می توانستید به مخاطبین خود دسترسی سریع داشته باشید. حالا چنین قابلیتی برای اپلیکیشن ها معرفی شده و لبه خمیده دیگر به این قابلیت اختصاص یافته است تا بتوانید با یک سوایپ، به اپلیکیشن های پراستفاده خود دسترسی داشته باشید.

تب میانبرها نیز اکنون کمک می کند تا بتوانید با استفاده از نوار کنار صفحه، راحت تر بین اپلیکیشن ها جا به جا شوید چرا که کار کردن یک دستی با نمایشگر بزرگ ۵٫۷ اینچی کمی سخت است. قابلیت جا به جایی تب میانبر به سمت چپ یا راست صفحه نمایش وجود دارد اما اندازه آن غیر قابل تغییر است. این تب، ابعادی به طول و عرض بخش خمیده نمایشگر دارد.

قابلیت هیجان انگیز دیگری که برای S6 Edge + و گلکسی نوت ۵ می آید، قابلیت پخش زنده ویدیو در یوتیوب از طریق دوربین خود تلفن هوشمند است. می توانید ویدیوهایتان را زمان بندی کنید تا به صورت خودکار منتشر شوند یا این که به طور همزمان، آن ها را استریم کنید. همچنین این امکان وجود دارد تا پخش خصوصی داشته باشید و تنها افراد مورد نظرتان را به آن دعوت کنید.

قابلیت استریم زنده برای تلفن های جدید سامسونگ از ویدیوهای ۱۰۸۰p تا ۶۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی می کند که کیفیت قابل توجهی برای پخش زنده از طریق دوربین موبایل به شمار می رود و تأثیر بزرگی بر بازار و رقبا، به ویژه سرویس Periscope بگذارد.

گلکسی اس ۶ و اس ۶ اج موبایل هایی دوست داشتنی هستند اما نمایشگر خمیده اس ۶ اج جدای از این که تأثیر منفی روی ارگونومی دستگاه داشت، قابلیت های چندان مفیدی هم برایش تعریف نشده بود. این در حالی است که کاربران باید ۱۰۰ دلار بیشتر برای همان قسمت خمیده نمایشگر بپردازند. حالا سامسونگ در اس ۶ اج پلاس علاوه بر این که فضای بیشتری به نمایشگر اختصاص داده، کاربردهای بیشتر و مفیدتری نیز برای بخش خمیده آن در نظر گرفته است.

+Galaxy S6 Edge به همراه گلکسی نوت ۵ از ۳۰ مرداد در رنگ های مشکی و طلایی در اپراتورهای آمریکا عرضه خواهد شد. این دو دستگاه در ظرفیت های ۳۲ و ۶۴ گیگابایت در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت و از همین امروز، پیش فروش آن ها آغاز می شود.

 




 

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.