۰

کارمزد کارت به کارت برای مبالغ مختلف در سال ۱۴۰۳

بازدید 42

در این مطلب میزان کارمزد کارت به کارت برای مبالغ مختلف به روش‌های مختلف در سال ۱۴۰۳ را برای شما فهرست کرده‌ایم.روش‌های مختلفی برای انتقال وجه وجود دارد که پیش‌از این در مقاله‌ی انواع روش‌های انتقال وجه آن‌ها را آموزش داده‌ایم. یکی از این روش‌ها، انتقال وجه در شبکه شتاب یا کارت به کارت است که ساده‌ترین، سریع‌ترین و امن‌ترین روش انتقال پول است. این روش یکی از پرکاربردترین روش‌های انتقال وجه است. هرچند از نظر سقف مبلغ تراکنش محدودیت دارد و بانک‌ها هم در این روش کارمزد دریافت می‌کنند.

نرخ تراکنش‌های بانکی، کارمزد خدمات مختلفی مثل صدور کارت، اعلام باقیمانده موجودی، انتقال وجه، پیامک و گردش حساب در سال‌های گذشته چند بار تغییر کرده‌اند. بعضی از آن‌ها از حالت رایگان خارج شده و شامل کارمزد شده‌اند.

بانک مرکزی اردیبهشت ۱۴۰۲ در بخشنامه‌ای به‌نام اصلاح نظام کارمزد، نرخ جدید کارمزد خدمات الکترونیکی مثل صدور کارت، اعلام مانده کارت، انتقال وجه پایا و ساتنا، انتقال وجه شتابی یا همان کارت به کارت و دیگر خدمات الکترونیکی را برای مبالغ مختلف اعلام کرد. بر اساس این بخشنامه علاوه‌بر این‌ها تراکنش خرید هم شامل کارمزد می‌شود.

در این جدول می‌توانید نرخ خدمات مرتبط با انتقال وجه را به‌طور جداگانه ببینید.

نوع خدمت

مبلغ کارمزد انتقال وجه (ریال)

انتقال وجه شتابی کارت به کارت/ کارت به شبا

حداقل ۷۲۰۰ ریال تا ۱۰ میلیون ریال (به ازای هر ۱۰ میلیون ریال مازاد ۲۸۰۰ ریال اضافه می‌شود.)

انتقال وجه بین‌بانکی پایا-انفرادی و شخصی

۰.۰۱ درصد مبلغ تراکنش (با کف ۲۴۰۰ ریال و سقف ۳۰ هزار ریال)

انتقال وجه بین‌بانکی پایا- گروهی

برای تراکنش‌های بالای ۱۰ عدد ۱۲۰۰۰ ریال، هر فایل به اضافه هر واریز ۱۲۰۰ ریال

انتقال وجه بین‌بانکی ساتنا

۰.۰۲ درصد مبلغ تراکنش تا سقف ۲۸۰ هزار ریال

انتقال وجه به شیوه‌ی پل

۰.۰۲ درصد مبلغ منتقل‌شده، حداقل مبلغ کارمزد ۵ هزار ریال

همان‌طور که می‌بینید در نظام کارمزد جدید برای بعضی از خدماتی که تابه‌حال به‌صورت رایگان انجام می‌شدند کارمزد در نظر گرفته شده است. به‌طور کلی نرخ خدمات بانکداری الکترونیک در شبکه بانکی نسبت‌به سال ۱۳۹۹ با ۲۰ درصد افزایش همراه بوده است.

مثلا انتقال وجه پایا چه در پرداخت شخصی و چه در پرداخت گروهی کارمزد نداشت. اما در این ابلاغیه‌ی جدید برای هر انتقال بین بانکی پایا بین ۲۴۰۰ تا ۳ هزار تومان کارمزد در نظر گرفته شده است. انتقال ساتنا هم از امسال مشمول کارمزد است و تا سقف ۲۸ هزار تومان برای مشتریان هزینه دارد.

برای مبالغ بالاتر از ۱۵۰ میلیون تومان در انتقال سامانه ساتنا ۳۰ هزار تومان کارمزد در نظر گرفته شده است. سقف روزانه پرداخت‌های غیرحضوری در این روش ۱۰۰ میلیون تومان و از شعبه بدون مدارک مانند سند معاملاتی ۲۰۰ میلیون تومان و با ارائه‌ی مدارک، بالای ۲۰۰ میلیون تومان هم امکان‌پذیر است.

علاوه‌بر این‌ها تراکنش‌های خرید هم کارمزد دارند. هر تراکنش زیر ۶۰۰ هزار تومان ۱۲۰ تومان و بالاتر از ۶۰۰ هزار تومان تا سقف ۴ هزار تومان کارمزد برای پذیرنده به‌دنبال دارد. البته در تراکنش‌های خرید پایانه‌های اینترنتی یا فروش حضوری با دستگاه پوز، کارمزد را مشتری نمی‌پردازد بلکه دارنده دستگاه پوز مبلغ کارمزد را پرداخت می‌کند.

همچنین مبلغ کف کارمزد انتقال وجه شتاب یا کارت به کارت هم ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است و کارمزد مبالغ بالاتر به صورت پلکانی اضافه می‌شود. درحال‌حاضر هزینه کارت به کارت برای مبالغ تا یک میلیون تومان ۷۲۰ تومان است و به‌ازای هر یک میلیون تومان مازاد مبلغ ۲۸۰ تومان اضافه می‌شود. به این ترتیب برای کارت به کارت تا ۲ میلیون تومان ۱۰۰۰ تومان و تا ۳ میلیون تومان ۱۲۸۰ تومان کارمزد در نظر گرفته شده است.

کارمزد کارت به کارت بین دو بانک صادرکننده کارت و بانک پذیرنده تقسیم می‌شود و علاوه بر اینکه مبلغ ثابتی برای آن درنظر گرفته شده است، مبلغ کارت به کارت هم بر کارمزد آن تأثیر دارد و درصدی از مبلغ کارت به کارت به مبلغ ثابت اضافه می‌شود.

بانک مرکزی در تیرماه ۱۴۰۲ اطلاعیه‌ای منتشر کرده که بر اساس آن جزئیات اجرای طرح افزایش کارمزد کارت به کارت را اعلام کرده است. در این جدول می‌توانید محاسبه کارمزد کارت به کارت را برای مبالغ مختلف مشاهده کنید. این نرخ‌ها در همه بانک‌ها یکسان است و تفاوتی بین بانک خصوصی و دولتی در این کارمزدها وجود ندارد.

مبلغ کارت به کارت

کارمزد (تومان)

تا یک میلیون تومان

۷۲۰

۱ تا ۲ میلیون تومان

۱۰۰۰

۲ تا ۳ میلیون تومان

۱۲۸۰

۳ تا ۴میلیون تومان

۱۵۶۰

۴ تا ۵ میلیون تومان

۱۸۴۰

۵ تا ۶ میلیون تومان

۲۱۲۰

۶ تا ۷ میلیون تومان

۲۴۰۰

۷ تا ۸ میلیون تومان

۲۶۸۰

۸ تا ۹ میلیون تومان

۲۹۶۰

۹ تا ۱۰ میلیون تومان

۳۲۴۰

۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان

۳۵۲۰

۱۱ تا ۱۲ میلیون تومان

۳۸۰۰

۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان

۴۰۸۰

۱۳ تا ۱۴ میلیون تومان

۴۳۶۰

۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان

۴۶۴۰

این جدول به شما کمک می‌کند که هنگام انتقال وجه از طریق کارت به کارت برای مبالغ مختلف از میزان دقیق کارمزد هر عملیات مطلع باشید.

  • لیست وام‌های بدون ضامن بانک‌ها

در ابلاغیه بانک مرکزی آمده است که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری می‌توانند برای همه مشتریان خود حداکثر تا ۳۰ درصد، برای افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد تا ۱۰۰ درصد و برای شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۴۰ درصد مبالغ جدول ابلاغی تخفیف دهند و نرخ‌های پایین‌تری را اعمال کنند.

دریافت پول نقد از عابربانک‌ها همچنان کارمزد ندارد و چه عابربانک هم‌نام کارت باشد چه نباشد مبلغی تحت عنوان کارمزد از مشتری کسر نمی‌شود. اما دریافت پول با کارت یک بانک از شعبه‌ی بانک دیگری به صورت حضوری تا سقف ۱۵ میلیون تومان با پرداخت کارمزد امکان‌پذیر است.

سقف کارت به کارت در سال ۱۴۰۳

به‌طور کلی سقف کارت به کارت بسته‌به شیوه‌ی انتقال وجه متفاوت است که در ادامه به‌طور مختصر برای شما شرح می‌دهیم.

  • سقف کارت‌ به کارت اینترنتی: برای افراد حقیقی روزانه ۱۰ میلیون تومان، برای افراد حقیقی بدون پرونده مالیاتی ماهانه ۱۰۰ میلیون تومان.
  • سقف کارت به کارت با عابربانک: روزانه ۱۰ میلیون تومان و برای افراد حقیقی بدون پرونده مالیاتی ماهانه یک میلیارد تومان یا حداکثر ۲۰۰ تراکنش.
  • سقف خرید روزانه از طریق عابربانک یا خودپرداز: از ۵۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون تومان.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.