۰

موتور جستجو «شادبین» برای دانش‌آموزان راه‌اندازی شد

بازدید 1243

شاد در راستای درخواست خانواده‌ها و معلمین برای ایجاد فضایی امن و مناسب دانش‌آموزان جهت وب‌گردی، سرویس جستجوگر «شادبین» را به صورت آزمایشی ارائه کرده است. قابلیتی که پیش از این برای نسخه جدید شاد وعده داده شده بود.شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که باتوجه به درخواست جمعی از همکاران و خانواده‌ها در ارائه جستجوگر مناسب برای دانش‌آموزان و پیشگیری از آسیب‌های ناشی از وب‌گردی و مراجعه به سایت‌های غیرایمن، سرویس جستجوگر شادبین از ۲۵ مهرماه به صورت آزمایشی در شاد ارائه شده و تاکنون مورد استقبال و رضایت کاربران قرار گرفته است.

گفتنی است این سرویس با ارائه پیشنهادات مناسب به کاربران، امکان جستجوی دانش‌آموزان در پایگاه‌های مورد اطمینان را فراهم می‌کند.لازم به ذکر است از آنجایی که محتواهای مورد جست‌وجو در خارج از شاد ارائه می‌شود، طبیعتا هزینه‌هایی طبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات برای دانش‌آموزان ایجاد خواهد کرد.شاد در این اطلاعیه تاکید کرده است که مراقبت از کودکان در فضای مجازی را وظیفه اصلی خود دانسته و تحت هیچ شرایطی از آن عدول نخواهد کرد.

پس از فراگیری ویروس کرونا در اواخر سال ۹۸ و تعطیلی مدارس، مسئولان را برآن داشت تا آموزش را در بستر فضای مجازی ادامه دهند. از همین روی شاد مورد استفاده اکثر معلمان و دانش‌آموزان قرار گرفت.اواخر شهریورماه امسال نیز از نسخه جدید این شبکه آموزشی دانش آموز رونمایی شد. این پلتفرم پیشرفت‌هایی به نسبت سال گذشته با هدف ارتقای سطح کیفیت داشته است و نسخه جدید آن همزمان با بازگشایی مدارس در دسترس قرار گرفت.

نسخه جدید شاد دارای قابلیت‌های کلیدی نظیر داشبوردهای مدیریتی ویژه برای نظارت هر چه بیشتر مدیران مدارس بر کیفیت آموزشی، امکان برقراری مکالمات گروهی با هدف افزایش سرعت ارتباطی بین دانش آموزان و معلمان، اضافه شدن موتور جستجوگر شادبین، طراحی رابط کاربری جدید با هدف ماندگاری و حضور هر چه بیشتر دانش آموزان و فعالیت مرکز مانیتورینگ هفت در بیست و چهار این پلتفرم است.پیش‌تر وزیر ارتباطات پیشین کشور نیز طی سخنرانی‌های خود تاکید کرده بود که امکان راه اندازی موتور جستجوی بومی با توجه به جمعیت ایران صرفه اقتصادی چندانی ندارد اما از آنسو تاکید کرده بود راه اندازی موتور جستجوی بومی برای یک قشر خاص مانند کارمندان یک نهاد بزرگ و یا دانش آموزان می‌تواند مثمر ثمر باشد. «محمد جواد آذری جهرمی» در اسفند ۹۶،  اعلام کرده بود که این پلتفرم‌های ایرانی نمی‌توانند با گوگل رقابت کنند و نیاز دارند به مسائل انحصاری دیگری بپردازند. «محمدجواد آذری جهرمی» در همین رابطه گفته بود:«بازاری که با موافقت خود مسئولان این جویشگرها نیز در حال حاضر برای آنها مد نظر قرار گرفته، چرخه اینترنت کودک است. ظرفیت مراجعه‌ها در این حالت بیشتر می‌شود و خود کودک وقتی از سنین پایین با این جویشگرها کار می‌کند، ناخودآگاه با رابط کاربری آنها و نوع کارکردشان عادت می‌کند.»

حال با راه اندازی شاد بین باید دید که آیا پیش بینی جهرمی درست از آب در می‌آید و یا شادبین هم در آینده به سرنوشت موتور جستجوی بومی یوز که پس از سالها فعالیت در نهایت از کار افتاد منتهی خواهد شد.

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.