سامسونگ امروز رسماً اعلام کرده که تولید چیپ ها با استفاده از فناوری نسل دوم ۱۴ نانومتری اش را آغاز نموده، تکنولوژی که حالا بناست تا پردازنده های توانمند اگزینوس این کمپانی را در کنار سیستم-روی-چیپ های شرکت رقیب، یعنی کوالکام، قدرت بخشد.
این گفته به آن معناست که اکنون ساخت تراشه های اسنپدراگون ۸۲۰ هم به غول تکنولوژی کره ای واگذار شده و آنها نیز بر اساس فرآیند ۱۴ نانومتری LPP آماده سازی گشته و در نیمه ی اول ۲۰۱۶ از طریق موبایل های پرچمدار برندهای مختلف به دست مشتریان خواهند رسید.
خبر یاد شده در حالی انتشار می یابد که کوالکام ۲۰۱۵ را با سختی های بسیاری پشت سر گذاشت. برترین محصول این شرکت در سال قبل، یعنی اسنپدراگون ۸۱۰، جنجال های رسانه ای زیادی را در پیرامون خود داشت و به خاطر اشکالاتی که به آن وارد بود بسیاری از تولید کنندگان بزرگ حاضر به استفاده از آن در اسمارت فون های شان نشدند.
یکی از این بزرگان خود سامسونگ بود که در دیوایس های مهم ترش از تولیدات همتای آمریکایی اش فاصله گرفت و اگزینوس های توسعه یافته در خانه را جایگزین آنها کرد؛ تصمیمی که بعداً سبب شد تا همگان متوجه کارایی و توانمندی تراشه های سامسونگ بشوند و آنها را مورد تحسین قرار دهند.
البته امسال دوباره این شایعه به گوش می رسد که کمپانی کره ای قصد دارد در برخی از مدلهای گلکسی اس ۷ از اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده کند و گزارشاتی نیز وجود داشته اند که می گویند کوالکام فرآیند تولید این چیپست را به این امید به سامسونگ واگذار کرده که آنها دوباره راضی به استفاده از اسنپدراگون در کهکشانی های خود بشوند.
ناگفته نماند فناوری تولید ۱۴ نانومتری نیز شرکت کره ای را حداقل به صورت تئوری به همراه سنتی کوالکام یعنی TSMC برتری بخشیده و سبب گشته یک همکاری دیرین دچار خدشه هایی شود. حال باید دید سامسونگ و کوالکام تا کجا با یکدیگر پیش خواهند رفت و چه موفقیت هایی را به همراه هم به دست خواهند آورد؛ فعلاً و در زمان حاضر آنطور که از شواهد بر می آید اسنپدراگون ۸۲۰ قرار است روزهای سخت شرکت سازنده اش را خاتمه بخشید و یکبار دیگر آنها را به اوج باز گرداند.
نظرات کاربران