۰

گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال اجرای پنهانی طرح جنجالی صیانت

بازدید 1124

همزمان با تداوم محدودیت‌های اینترنتی و اختلال حداکثری در دسترسی به شبکه‌های اجتماعی، یک نماینده مجلس از احتمال اجرای پنهانی طرح صیانت توسط مدافعان آن خبر داد و گفت: تصمیم نهایی به عهده شورای عالی فضای مجازی است و این طرح هم در مجلس و هم در شورای عالی فضای مجازی طرفدارانی دارد. وی در پاسخ به این سوال که آیا کاهش سرعت و کیفیت اینترنت را ناشی از اجرای پنهانی طرح صیانت می‌دانید گفت: آنچه با عنوان طرح صیانت در مجلس مطرح بود دیگر وجود ندارد؛ اما گروهی که از مدافعان این طرح بودند، ممکن است اهداف خود را از طریق شورای عالی فضای مجازی پیش ببرند و باید منتظر تصمیم این شورا باشیم.

جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آنچه که در قالب طرح صیانت در مجلس و کمیسیون ویژه در حال بررسی بود دیگر عملا وجود خارجی ندارد گفت: متاسفانه نوع برخورد ما با مسائل کلیدی اجتماعی بعضا غلط است اما ممکن است افرادی که هم در مجلس حضور دارند و هم در شورای عالی فضای مجازی وقتی دیدند طرح آنها در مجلس به نتیجه نرسیده است، اهداف خود را در شورای عالی فضای مجازی دنبال کنند.

وی در ادامه افزود: بنده در تمام صحبت‌هایی که در خصوص طرح صیانت داشتم تاکیدم بر این بود که شورای عالی فضای مجازی باید در این زمینه تصمیم‌گیری کند؛ چراکه متولی امر فضای مجازی است. دیگر دست بنده به شورای عالی فضای مجازی نمی‌رسد. رشیدی کوچی در پاسخ به سرنوشت این طرح و اثرگذاری آن بر اینترنت کشور تصریح کرد: باید ناظر باشیم و امیدوار که تصمیمات خوبی در بحث اینترنت در شورای عالی فضای مجازی اتخاذ شود.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تمام حرف بنده از روزی که به مجلس آمدم این بود که سرمایه این نظام و کشور مردم هستند و ما باید مردم داری کنیم. اگر این مردم نباشند عملا این نظام هم نیست. اگر در خصوص طرح صیانت یا گشت ارشاد یا خودرو انتقادهایی مطرح می‌کنم به دلیل همین مردم است. بنده نه خودم ماشین خارجی سوار شدم و نه قصد دارم سوار شوم. ولی به دنبال این بودم که این رضایتمندی در بین مردم ایجاد شود. امروز در بحث اینترنت سوال بنده این است که آیا واقعا از زمانی که قیمت تعرفه‌ها افزایش یافت و بسته‌های حجیم حذف شد شهروندان تغییری در سرعت اینترنت احساس کرده اند؟ بعد می‌گوییم چرا مردم ناراضی می‌شوند. نوع عمل و برخورد ما با مسائل کلیدی اجتماعی صحیح نیست.

در هفته اخیر و در پی برخی ناآرامی‌ها، محدودیت‌های حداکثری بر فضای مجازی حاکم شده و اکثر پلتفرمهای ارتباطی خارجی مسدود و فیلتر شده‌اند. اظهارات غیررسمی برخی کارشناسان حاکی از آنست که احتمالا پلتفرمهای محبوب و پرکاربر اینستاگرام و واتس‌اپ، برای همیشه مسدود بمانند و به سرنوشتی مشابه آنچه برای تلگرام رخ داد دچار شوند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.