سال ۲۰۱۳ میلادی سال پرفروغی برای ویندوزفون ۸ نبود، اگرچه فروش تلفنهایهوشمند ویندوزفونی نسبت به سال گذشته، افزایش چشمگیری از خود نشان داد، اما ابزارهای مجهز به سیستم عامل مایکروسافت بههمراه اکوسیستم ویندوزفون سال چندان دلچسب و به یادماندنی را از جنبهی عرضهی یک محصول خارقالعاده یا نشانهی خارقالعادهای مبنی بر پیشرفت این اکوسیستم سپری نکرد. آیا سال ۲۰۱۴ نیز بههمین ترتیب برای ویندوزفون خواهد گذشت؟شاید با عرضهی ویندوزفون ۸٫۱ شرایط دیگری برای این اکوسیستم رقم بخورد. در ادامه دلایل خرید یک تلفنهوشمند ویندوزفونی را در سال ۲۰۱۴ بررسی میکنیم.
همهی ویندوزفونهای کنونی به نسخه ۸٫۱ بروز خواهند شد
با توجه به موارد ذکر شده، مایکروسافت تایید کرده است که کاربران تلفنهایهوشمند ویندوزفونی که از نسخه ۸ این سیستم عامل استفاده میکنند، قادر خواهند بود تا دو سال از بروزرسانیهای ارائه شده برای اکوسیستم ردموندیهای استفاده نمایند. این بدین معنی است که کاربران ویندوزفونهای کنونی نیز میتوانند با بروزرسانی به ویندوزفون ۸٫۱ از قابلیتهای جدیدی چون تنظیم صدای دستگاه بصورت جداگانه و همچنین مرکز اعلانیه های جدید بهرهمند شوند.
برابری قدرت سختافزاری تلفنهایهوشمند ویندوزفونی با نمونههای اندرویدی
بروزرسانی GDR 3 ویندوزفون ۸ که سال گذشتهی میلادی ارائه شد، تغییر ظاهری چندانی را در تلفنهایهوشمند ویندزوفونی ایجاد نکرد تا کاربران را تحت تاثیر قرار دهد، چراکه با دریافت این بروزرسانی کاربران تنها قادر به تنظیم موسیقیهای جدیدی برای اعلانیههای ابزارهای ویندوزفونی خود بودند. اما در پشت صحنه، تغییرات عمدهای روی داده بود.
با ارائهی بروزرسانی GDR 3 برای ویندوزفون ۸، بالاخره تولیدکنندگان تلفنهایهوشمند ویندوزفون این توانایی را بهدست آوردند تا ابزارهای قدرتمندی را تولید کنند تا یارای رقابت با محصولات پرچمدار تولید شده در اکوسیستم اندروید را داشته باشد. میتوان برای نمونه تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۸۰۰ را عنوان کرد، که سال گذشته در قالب محصولات قدرتمندی همچون جی ۲ از الجی و برخی دیگر از پرچمداران به بازار عرضه شد. این تراشه سال گذشته در یکی از قدرترین محصولات ویندوزفونی، یعنی لومیا ۱۵۲۰ نیز به کار گرفته شد. این برای اولین بار در تاریخ ویندوزفون بود که یک تلفنهوشمند از این خانواده به سختافزاری همرده با سایر اکوسیستم های موجود در بازار مجهز شده بود و در نتیجه خرید یک تلفنهوشمند ویندوزفونی را بیش از پیش منطقیتر کرده است.
با توجه به اینکه ویندوزفون به خودی خود یک سیستمعامل بهینه است، ازاینرو همراهی آن با یک پردازدهی بسیار قوی و کارآمد، ترکیب خارقالعادهای را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. مطمئنا تلفنهایهوشمند ویندوزفونی در یک یا دوسال آتی قدرت خود را در مقابل رقبا پیش از پیش به رخ خواهند کشید.
هماهنگی با اکوسیستم ویندوز، بزرگترین مزیت تلفنهایهوشمند ویندوزفونی است
تمامی تلفنهایهوشمند ویندوزفونی با نسخهی رایگانی از آفیس به بازار عرضه میشوند. همچنین اپلیکیشنهای ارائه شده برای این اکوسیستم بههمراه نسخههای مخصوص برای کامپیوترهای رومیزی و تبلتها نیز منتشر میشوند، ازاینرو کاربران ابزارهای ویندوزی و مخصوصا تلفنهایهوشمند ویندوزی قادرند تا به تمامی اسناد مورد نیاز خود از طریق ویندوزفون خود دسترسی داشته باشند.میتوان اکوسیستم گستردهی مایکروسافت را با ارزشترین داشتهی این کمپانی عنوان کرد که ارزش خرید محصولات این کمپانی در حوزهی تلفنهایهوشمند را بیشتر میکند.
تلفنهایهوشمند ویندوزفونی، ارزانتر از همیشه
شاید بسیاری از افراد ریسک حاصل از ورود به پلتفرم ویندوزفون را برای اولین بار به راحتی نپذیرند، چراکه عوامل مختلفی برای کاربری که درصدد استفاده از این اکوسیستم است، پیش خواهد آمد که از جملهی آن میتوان به تعداد اپلیکیشنهای موجود در این پلتفرم، سرویسهای موجود و همچنین سایر امکانات موجود برای آن عنوان کرد.
خوشبختانه یکی از نقاط قوت تلفنهایهوشمند ویندوزفونی قیمت پایین آنها برای نسخههای قراردادی است که بههمراه یک قرار داد دو ساله به بازار عرضه میشوند. هماکنون میتوان یک دستگاه لومیا ۵۲۰ یا ۵۲۱ را به قیمت ۴۰ تا ۶۰ دلار به بازار عرضه کرد. مطمئنا سال آتی میلادی نیز شاهد کاهش قیمت انواع تلفنهایهوشمند ویندوزفونی خواهیم بود که شامل نسخه های قراردادی و غیرقراردادی خواهد بود.مطمئنا در سال ۲۰۱۴ و با نهایی شدن خرید نوکیا توسط مایکروسافت، شاهد کاهش بیش از پیش قیمت تلفنهایهوشمند ویندوزفونی در کنار افزایش امکانات و ویژگیهای این اکوسیستم به موجب عرضهی ویندوزفون ۸٫۱ خواهیم بود.
نظرات کاربران