۰

اپلیکیشن های کاربردی برای کارآفرینان

بازدید 1361

کارآفرینان به‌عنوان اربابان کارآیی و بهره‌وری شناخته می‌شوند. اما رمز این موضوع چیست؟ این روز‌ها این کارآیی به تنهایی به دست نمی‌آید. آنها در کنار بهره‌مندی از تیم‌های قوی که در تلاش‌هایشان به آنها کمک می‌کنند، برنامه‌های کاربردی جدید را هم مورد استفاده قرار می‌دهند. با در نظر گرفتن این موضوع، اسامی بر‌ترین اپلیکیشن‌هایی که هر کارآفرینی در سال ۲۰۱۴ به آن نیازمند است، جمع‌آوری شده‌اند. به گزارش همکاران سیستم  در این بررسی، بیشتر بر کارآیی این اپلیکیشن‌ها تمرکز شده است، چون برای کارآفرینانی که دائما بین وظایف مختلف در حرکتند، توجه به کارآیی امری ضروری است. هر چقدر سریع‌تر به اطلاعات دسترسی داشته باشید و آنها را اجرایی کنید، سریع‌تر می‌توانید شرکت خود را بسازید. با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت به راحتی می‌توانید این اپلیکیشن‌ها را پیدا و روی گوشی هوشمند یا تبلت خود نصب کنید.

۱- TrackMaven:

این اپلیکیشن توانایی شما را برای نظارت بر داده‌ها در رقابت با کسب‌وکارهای دیگر ساده‌سازی می‌کند، بدون اینکه نیاز به بررسی چندین منبع داشته باشید. فعالیت بازاریابی مورد نظر خود را فیلتر کنید و سپس هر چیز اضافه در مورد آن پاک می‌شود. بازاریاب‌های دیجیتال امروزی هنگام انجام تحلیل‌ رقابتی هنوز داده‌ها را از منابع مختلف به هم مرتبط می‌کنند و سپس در قالب یک برنامه پاورپوینت ارائه می‌دهند که اغلب این داده‌ها بعد از خوانده شدن، قدیمی و منسوخ می‌شود. اپلیکیشن TrackMaven، پایگاه جدید و رقابتی هوشمندی برای بازاریاب‌ها است که این شرایط را تغییر می‌دهد. این اپلیکیشن داده‌های هوشمند را از کانال‌های رسانه‌ای مختلف مانند رسانه‌های اجتماعی، کانال‌های تبلیغاتی و اخبار جمع‌آوری کرده و به صورت اتوماتیک وارد یک برنامه واسطه می‌کند. پس از آن، به بازاریاب‌ها گفته می‌شود رقبای آنها در حال انجام چه کاری هستند و چه راهکاری برای آنها بهتر است. اپلیکیشن TrackMaven در دوره‌ای وارد کار بازاریابی شده که بازاریابی «آنی» به اوج خود رسیده است.

۲- EchoSign:

دیگر برای تاخیر انداختن انعقاد یک قرارداد بهانه‌ای وجود ندارد. این اپلیکیشن از نوع Adobe به شما این امکان را می‌دهد تا اسناد را به صورت الکترونیک، به آسانی و با امنیت کامل امضا کنید. همچنین این اپلیکیشن، تاریخچه هر سند را ثبت و ذخیره می‌کند، به طوری که امکان بازرسی اتوماتیک آنها وجود دارد و در صورت نیاز وقت زیادی برای این کار تلف نمی‌شود. اپلیکیشن EchoSign یک امضای الکترونیک و سیستم مدیریت محتوای بنگاه است که تمرکز خاصی بر مدیریت اسناد دارد. ویژگی اصلی این اپلیکیشن امضای سند، پیگیری و بایگانی آن است. پشتیبانی امضا‌ها از طریق ایمیل یا فکس صورت می‌گیرد.

۳- Free Wifi Finder:

 این اپلیکیشن مسلما شرایط را برای کارآفرینان و کاربران ابزارهای تکنولوژی که دائم باید به اینترنت متصل باشند، تغییر می‌دهد. در مراحل اولیه تاسیس یک بنگاه تازه، هر موقعیت و فرصتی پرریسک است و در این شرایط یک ارتباط اینترنتی ضعیف نمی‌تواند مانع موفقیت شرکت شما شود. هر چقدر رایانش بخش بزرگ‌تری از زندگی روزانه ما را دربرمی‌گیرد، داشتن ارتباطات Wi-Fi به یک ضرورت تبدیل می‌شود. این موضوع به‌خصوص در سفر اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. به همین دلیل، استفاده از اپلیکیشن‌هایی که یابنده WiFi هستند، مفید و ضروری است.

۴- Uber:

این اپلیکیشن هیچ‌گاه شما را در انجام کاری ناامید نمی‌کند. این ابزار برای همه کارآفرینان پرمشغله ضروری است تا تضمین کند همیشه راهی برای رسیدن به جلسه در آخرین لحظه وجود دارد – حتی اگر همه تاکسی‌های شهر پر باشند. این اپلیکیشن تغییرات مسیر‌ها را شناسایی و پیدا کردن راه را برای رانندگان ساده‌تر می‌کند.

۵- MobileDay:

 اگر آنقدر مشغله دارید که نمی‌توانید در دفتر کارتان حضور داشته باشید، از MobileDay استفاده کنید تا همه جلسات حضوری یا کنفرانس تلفنی را هماهنگ کنید. با این اپلیکیشن می‌توانید به صورت اتوماتیک تماس بگیرید، به همکارانتان ایمیل بزنید و حتی مسیر مکان جلسه را پیدا کنید. این اپلیکیشن قابل نصب در iPhone و سیستم‌های آندروید است و به کاربر این امکان را می‌دهد که با وارد کردن یک پسورد و فشار یک دکمه به کنفرانس‌های تلفنی دسترسی داشته باشد. همچنین با بررسی قرارهای ثبت شده در تقویم گوشی شما، اطلاعات این کنفرانس‌ها را در اختیارتان قرار می‌دهد.

۶- Skitch:

 اسکرین شات‌ها این روز‌ها به امری عادی در دنیای کسب‌وکار تبدیل شده‌اند، اما یادداشت نوشتن به صورت مستقیم روی آنها وظیفه‌ای خسته‌کننده است، اما با برنامه Skitch که محصول شرکت معروف Evernote است و هم روی موبایل و هم کامپیو‌تر نصب می‌شود، می‌توانید از طریق حاشیه‌نویسی، ایجاد اشکال و طرح‌های مختلف روی عکس، به هدفتان برسید. این اپلیکیشن کلیه ابزارهای مورد نیاز برای ارتباط بصری ایده‌ها، به اشتراک گذاشتن بازخورد و تعامل با دوستان و همکاران را در اختیارتان قرار می‌دهد. یک عکس جدید بگیرید و سپس با استفاده از Skitch اشکال، فلش‌ها و نوشته‌هایی را به آن اضافه کنید. این عکس را می‌توانید با دیگران به اشتراک گذاشته یا پروژه‌های کاری و دانشگاهی خود را سریع‌تر انجام دهید.

۷- FedEx Office:

 این اپلیکیشن موبایل یکی از مفید‌ترین اپلیکیشن‌های فعال برای کارآفرینان است که فایل‌ها، اسناد و عکس‌ها را به آسان‌ترین شکل ممکن به نزدیک‌ترین موقعیت کاری شما می‌فرستد. حتی می‌توانید فایل‌ها را مستقیما از ایمیل یا Google Drive خود آپلود کنید.

۸- Fitness Trainer Power 20:

گاهی اوقات مشغله زیاد باعث می‌شود زمان کافی برای ورزش کردن و حفظ تناسب اندام نداشته باشیم. این اپلیکیشن برنامه ۲۰ دقیقه‌ای حرکات ورزشی کل بدن را ارائه می‌کند که در هر جایی – در آپارتمانتان، اتاق هتل یا حتی محل کار – می‌توانید انجام دهید. این تمرین‌های ورزشی بر قدرت، تعادل و سفت کردن ماهیچه متمرکز است. مهم این است که برای انجام ورزش‌های این اپلیکیشن به هیچ ابزار اضافی نیاز ندارید و حین استفاده از آن، به موسیقی مورد علاقه‌تان هم گوش می‌دهید. گوشی یا تبلت خود را روی میز بگذارید، دکمه استارت را بزنید و ظرف چند ثانیه همه حرکات ورزشی جهش، پرش، شنا و غیره را انجام دهید. راهنمای جالب این اپلیکیشن به شما می‌گوید چه زمانی استراحت کنید و چه زمانی به حرکت ادامه دهید. در پایان ۲۰ دقیقه هم نفس نفس می‌زنید، هم عرق کرده‌اید و هم خوشحالید!

۹- Venmo:

این اپلیکیشن مناسب بعدازظهرهایی است که با دوستانتان بیرون از خانه هستید. فقط کافی است اپلیکیشن Venmo را به حساب بانکی خود متصل کنید و سپس به راحتی هر کجا و هر زمانی پول نقد را با دوستانتان تبادل کنید.  این اپلیکیشن از سیستم‌های امنیتی بانکی و حفاظت داده استفاده می‌کند تا جلوی هر گونه معامله غیرمجاز یا دسترسی به اطلاعات مالی و شخصی شما را بگیرد. اگر گوشی موبایلتان را گم کنید یا احساس کنید کسی از حساب بانکی شما استفاده می‌کند، با استفاده از Venmo می‌توانید هر دستگاهی را که به حساب شما دسترسی پیدا کرده از کار بیندازید.

۱۰- Mint:

یک فرد کارآفرین یک یا ۲ نکته را در مورد مدیریت مالی می‌داند، اما همیشه خوب است که بتوانید به راحتی به اطلاعات در مورد جریانات نقدی شخصی دسترسی داشته باشید. این اپلیکیشن به شما این امکان را می‌دهد که هزینه‌ها را ثبت کنید، بودجه‌ریزی کنید و برنامه‌های پس‌انداز را مدیریت کنید. شما همه این کار‌ها را می‌توانید از طریق تلفن خود انجام دهید.

۱۱- Pocket:

 کارآفرینان همواره مملو از ایده‌های بزرگ هستند، تا حدی که گاهی در این ایده‌ها غرق می‌شوند. با وارد کردن این اپلیکیشن در گوشی موبایل، می‌توانید همه انواع محتوا را– از مقاله‌ای طولانی گرفته تا گزارش کار – در کلیه ابزارهای الکترونیک خود ذخیره کنید.  در واقع، Pocket این امکان را به کاربر می‌دهد که مقاله یا صفحه وبی را برای مطالعه در آینده ذخیره کند. این مقاله‌ها سپس به لیست کاربر فرستاده می‌شوند تا به صورت آفلاین آنها را مطالعه کند.

۱۲- Unroll.me:

هیچ چیز بیشتر از یک inbox شلوغ و مملو از ایمیل آزاردهنده نیست. خوشبختانه، Unroll.me دقیقا برای حل این مشکل ایجاد شده است.  برای استفاده از آن، به راحتی وارد ایمیل خود شوید و اجازه دهید این اپلیکیشن کلیه اشتراک‌های شما را پیدا کند. سپس مرور کوتاهی بر آنها داشته باشید و آنهایی را که نمی‌خواهید لغو اشتراک کنید. پس از آن، ایمیل‌های مورد نظر شما در یک لیست دستچین و خلاصه به نام Rollup جمع می‌شود.  این Rollup هر روز و در زمانی که خودتان انتخاب می‌کنید در inbox شما در قالب یک ایمیل که همه اشتراک‌های مطلوب شما را دربر می‌گیرد، ظاهر می‌شود. به همین سادگی.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.