به گزارش مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران، علی اکبر فرجادیان، مدیرعامل شتابدهنده سریر در ابتدای این نشست در رابطه با رویداد روز ملی شهر هوشمند، برنامههای آن و پیشنشستهای تدوین دستور کار شهر هوشمند توضیحاتی ارائه کردند.
در ابتدای این نشست، مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در خصوص کمک به تجاریسازی و حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها از طریق برنامهها و اهداف صندوق نوآوری و شکوفایی مواردی را مطرح نمودند. ایشان همچنین به روند افزایشی فعالیت کسب و کارهای حوزه شهر هوشمند اشاره داشتند.
نقش استارتآپها در تحقق شهر هوشمند انکار ناپذیر است
در ادامه، سحر بنکدارپور، دبیر سندیکای شرکتهای شناسایی و مکانیابی رادیویی نیز در خصوص افزایش جمعیت شهرنشینی اشاره کردند و به ضرورت استفاده از ظرفیت هوشمندسازی در ابعاد مختلف اشاره کردند و نقش استارتاپها و نوآوریهای شهری جهت تحقق شهر هوشمند انکارناپذیر دانستند. همچنین به بحث زیرساخت در سطح کشور اشاره داشتند که در کشور ایران، محدودیتها و دسترسیهای زیرساختی جهت پیادهسازی طرحهای هوشمندسازی بسیار پررنگ است.
آصف کریمی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدیرعامل مرکز نوآوری نکسترا با توجه به تجربه سالهای گذشته در حوزه شهر هوشمند و تیمهایی که در حوزه شهر هوشمند، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی فعال هستند، نیز به آینده جامعه و ترندهای آینده در بعد شهر هوشمند اشاره کردند.
مهران کرمی، مدیرعامل هاب اصفهان به موضوعاتی همچون تغییر نسل و فرهنگسازی طی سالهای گذشته در راستای استفاده از خدمات نوین و هوشمند اشاره کردند. همچنین ایشان به بحث خلاهای قانونی و زیرساختی و عدم شناخت و درک صحیح تیمهای استارتاپی از چالشهای واقعی شهری نیز اشاراتی داشتند.
در پایان این جلسه موارد مطرح شده توسط فرجادیان جمعبندی و به برخی از اقدامات مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران در راستای تحقق درست و اصولی شهر هوشمند با بهرهگیری از استارتاپهای فعال در حوزه شهر هوشمند و تحول هوشمند در ایران اشاره شد.
این پیشنشست، بهطورکلی در خصوص استارتاپها در دستور کار شهر هوشمند برگزار شد و در پیشنشستهای بعدی در خصوص ابعاد مختلف شهر هوشمند پیشنشستهای تخصصی برگزار خواهد گردید و در روز ملی شهر هوشمند (۴ آذرماه ۱۴۰۰)، از دستور کار شهر هوشمند رونمایی خواهد شد.
نظرات کاربران