۰

مهلت شرکت در مزایده ایجاد شبکه بی سیم باندپهن تمدید شد

بازدید 1218

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهلت ارائه پیشنهادات مزایده پروانه «ایجاد و بهره‌برداری از شبکه بی‌سیم برای ارائه خدمات عمده فروشی» را تمدید کرد.

739093

 صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، آخرین مهلت ارائه پیشنهاد مزایده پروانه ایجاد و بهره‌برداری از شبکه بی‌سیم برای ارائه خدمات عمده‌فروشی را پایان اردیبهشت ماه عنوان کرد و گفت: در این مزایده، تخصیص فضای فرکانسی شامل ۳۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز با قیمت پایه ۱۹۰ میلیارد تومان، ۲۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز با قیمت ۹۰ میلیارد تومان و ۲۰ مگاهرتز در باند فرکانسی ۳۵۰۰ مگاهرتز با قیمت ۵۰ میلیارد تومان می‌شود که در مجموع قیمت پایه در این مزایده ۳۳۰ میلیارد تومان است و البته قیمت نهائی در مزایده مشخص خواهد شد.

وی اظهار داشت: دارنده این پروانه با ایجاد شبکه بی‌سیم بر مبنای فناوری نسل چهارم ارتباطات ثابت ( TD-LTE) در هر یک از باندهای فرکانسی ۲۳۰۰، ۲۶۰۰ و ۳۵۰۰ مگاهرتز باید تمامی ظرفیت شبکه خود را به صورت عمده‌فروشی و براساس شرایط رقابتی عادلانه در اختیار سایر بازیگران بازار اینترنت اعم از FCP، MVNO، Servco، اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس قرار دهد و خود حق ارائه سرویس به مشترک نهائی را ندارد.

معاون رگولاتوری از مزایای دریافت این پروانه را امکان دستیابی اپراتورهای جدید اینترنت (FCP ها) به شبکه بی‌سیم برای کاهش وابستگی به سیم مسی عنوان کرد و افزود: این واگذاری به دلیل محدودیت در باندهای فرکانسی از طریق مزایده انجام می‌شود. از این رو برای بهره‌برداری بهینه از فرکانس، شبکه‌ای ایجاد خواهد شد، که همه بصورت مشترک از آن بهره‌برداری کنند.

عباسی شاهکوه شرایط متقاضیان در باندهای فرکانسی را متفاوت عنوان کرد و گفت: متقاضیان این پروانه ترکیبی از اپراتورهای وایمکس، تلفن همراه و FCP خواهند بود و اپراتور ایرانیان نت نیز مشابه اپراتورهای FCP در این مزایده در نظر گرفته شد؛ در ایجاد کنسرسیوم، سرمایه‌گذاران خارجی نیز با رعایت سهم ۴۹ درصدی و رعایت سایر شرایط می‌توانند حضور داشته باشند.

وی با تاکید بر اتخاذ تمهیداتی به منظور جلوگیری از انحصار و بالا بردن شانس ارائه خدمت به دیگر دارندگان پروانه گفت: به این منظور، در باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، کنسرسیومی متشکل از حداقل ۳ دارنده پروانه FCP و علاوه بر آن، دارندگان پروانه تلفن همراه می‌توانند متقاضی دریافت پروانه باشند.

عباسی شاهکوه افزود: در باند فرکانسی ۲۶۰۰ مگاهرتز کنسرسیومی که در آن اولویت با دارندگان پروانه تلفن همراه و بی‌سیم ثابت خواهد بود می‌توانند متقاضی پروانه باشند و در باند ۳۵۰۰ مگاهرتز همه دارندگان پروانه می‌توانند متقاضی دریافت پروانه بوده و در آن سهیم باشند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.