۰

نوسازی شبکه مخابراتی کشور آغاز شد/ نصب تجهیزات جدید در ۱۶ استان

بازدید 1150

معاون شرکت مخابرات ایران از آغاز نوسازی شبکه مخابراتی کشور در ۳ بخش مراکز تلفنی، زیرساخت شبکه و دیتا به صورت یکپارچه خبر داد و گفت: تجهیزات مورد نظر در مراکز تلفنی ۱۶ استان در حال نصب است.داوود زارعیان از برنامه های مخابرات برای اجرای نوسازی شبکه مخابراتی کشور خبر داد و اظهار داشت: این طرح در ۳ بخش سوپیچ (نوسازی مراکز تلفنی بر پایه شبکه های هوشمند نسل آینده مبتنی بر IP)، زیرساخت شبکه و کاربردهای فناوری اطلاعات به صورت یکپارچه اجرایی می شود.

1964643

وی با اشاره به اینکه نوسازی مراکز تلفنی با نصب تجهیزات نسل جدید شبکه های مخابراتی بر پایه فناوری NGN/IMS آغاز شده است ادامه داد: این پروژه در کل مراکز مخابراتی کشور اجرایی می شود. هم اکنون این تجهیزات در ۳ منطقه مخابراتی در حال نصب است و تا سال آینده در ۳ منطقه مخابراتی دیگر نیز نصب و راه اندازی می شود.

زارعیان افزود: تجهیزات جدید برای نوسازی مراکز مخابراتی در ۳ منطقه خراسان رضوی و استانهای اطراف آن، آذربایجان شرقی و استانهای اطراف آن و استان فارس و استانهای اطراف آن که در مجموع ۱۶ استان می شوند در حال نصب و برگردان به سمت سیستم های جدید است. براساس پیش بینی صورت گرفته نوسازی مراکز سوییچ تلفنی در کل کشور تا سال آینده به اتمام می رسد.

معاون شرکت مخابرات ایران لازمه اجرای این طرح را تامین تجهیزات مرتبط عنوان کرد و گفت: در مرحله اول حدود ۴۰۰ میلیون دلار (۴۵۰ میلیارد تومان) تجهیزات NGN خریداری و نصب شده است که برای سایر استانها نیز این تجهیزات باید خریداری شود.

به گفته زارعیان تکنولوژی NGN/IMS تکنولوژی روز شبکه های ثابت مخابراتی محسوب می شود که مبتنی بر IP است و امکان ارائه خدمات ارزش افزوده زیادی را روی شبکه ها تلفن ثابت فراهم می‌کند. برای مثال با اجرای این طرح در آذربایجان شرقی (به صورت پایلوت) در دهه فجر امسال، امکان عرضه ۱۷ خدمت از طریق تلفن ثابت به مشترکان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه به صورت موازی با نوسازی شبکه سوئیچ، توسعه زیرساخت شبکه مخابرات را نیز در دستور کار داریم، گفت: این برنامه در جهت واگذاری زیرساختهای مخابراتی به همه اپراتورها صورت گرفته است که در این راستا در برخی مناطق عملیات فیبرکشی و در برخی مناطق، تقویت کابل مسی در دستور کار قرار گرفته تا امکان ارائه خدمات از طریق تلفن ثابت و بر بستر IP از جمله تلویزیون اینترنتی، فراهم شود.

زارعیان تاکید کرد: در راستای اجرای نوسازی زیرساخت مخابراتی، ۲ مناقصه در دست انجام است که شامل طرح ایجاد بستر ارتباطی سیمی برای پهنای باندهای زیر ۲۰ مگابیت و  تامین، نصب، راه اندازی و آزمایش و تحویل تجهیزات سیستم های انتقال برای ۴ هزار سایت نسل چهارم موبایل می شود.

وی در توضیح این طرح ها گفت: بسترسازی برای شبکه انتقال ۴ هزار سایت نسل چهارم – LTE – در دستور کار قرار گرفته است تا زیرساختهای لازم برای اتصال این سایتها به شبکه مخابراتی فراهم شود و اپراتورها بتوانند از این ظرفیت برای ارائه خدمات باندپهن استفاده کنند.

معاون شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه این مناقصه ها در حال برگزاری است افزود: به نظر می رسد نتایج مناقصه بستر انتقال سایتهای LTE تا پایان سال اعلام شود.

وی در مورد نوسازی بخش دیتای شبکه مخابراتی کشور نیز گفت: توسعه بخش IT تنها به کاربردهای فناوری اطلاعات و دیتا در داخل مخابرات محدود نمی شود، بلکه در این طرح شبکه یکپارچه مانیتورینگ و کنترل و ارائه خدمات به مشتریان به صورت خاص دیده شده است.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: طرح نوسازی شبکه مخابراتی کشور یک طرح ۴ ساله است که تا سال ۹۷ ادامه خواهد یافت و مخابرات قرار است ۷۲۰۰ میلیارد تومان برای این طرح سرمایه گذاری کند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.