۰

۱۴ «تک شاخ» دنیای فناوری را بشناسید

بازدید 1428

هر کمپانی نوظهوری نتوانسته است در کمترین زمان ارزش خود را به مبلغ ۱ میلیارد دلار برساند. در ادبیات اقتصادی به جایگاه کمپانی های نوظهوری که توانسته اند ارزش شرکت خود را به ۱ میلیارد دلار برسانند«تک شاخ» می گویند.در مقاله ای که می خوانید با ۱۴ کمپانی نوظهور فناورانه آشنا می شوید که توانسته اند «تک شاخ» شوند.

 14- اسکوئر/ Square

آسان پرداختی است که جک دورسی مؤسس توئیتر آن را بنا کرد و در کمتر از ۲٫۹۳ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید. آخرین ارزش اسکوئر ۶ میلیارد دلار تخمین زده شده است و مجموع سرمایه گذاری انجام شده نیز ۵۹۰ میلیون دلار بوده است.اسکوئر پرداخت با موبایل را رهبری می کند و در حال حاضر به کمپانی های کوچک نیز وام پرداخت می کند.


۱۳- زینگا / Zynga

داغ ترین ارائه دهنده سرویس گیم آنلاین در جهان است که در عرض ۲٫۸۸ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید. در حال حاضر ارزش کمپانی به ۲٫۵ میلیارد دلار می رسد. گیم هایی مانند Farm ville، Mafia wars و … را سرویس می دهد. مارک پینکاس از آوریل ۲۰۱۵ و بعد از زیان دهی به عنوان مدیر اجرایی به کمپانی بازگشت.


۱۲- لازادا / Lazada

لازادا، آمازون آسیای جنوب شرقی است که به عنوان فروشگاه آنلاین در عرض ۲٫۷۵ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید. جدیدترین ارزش کمپانی ۱٫۱۲ میلیارد دلار رسیده است و تاکنون ۷۱۰ میلیون دلار روی آن سرمایه گذاری شده است.مردم اندونزی، فیلیپین، مالزی، فیلیپین و تایلند هدف تجاری لازادا است.سال گذشته این کمپانی فناورانه در عرضه تجارت الکترونیک ۱۵۴٫۳ میلیون دلار درآمد کسب کرد.


۱۱- اینستاکارت / Instacart


بقالی آنلاین است که در عرض ۲٫۵۸ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اکنون ۲ میلیارد دلار می ارزد. جمع سرمایه گذاری روی این شرکت ۲۷۴ میلیون دلار اعلام شده است و به کاربران اجازه خرید از فروشگاه های محلی را می دهد.


۱۰- وب ون / Webvan

اینستاکارت دهه ۹۰ است که در عرض ۲٫۵۶ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید. آخرین وضعیت این شرکت: ورشکست شده است!  سرمایه گذاری روی این شرکت به ۴۴۱ میلیون دلار رسید.


۹- پین ترست/ Pinterest


سایت به اشتراک گذاری عکس است که در عرض ۲٫۴۶ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اکنون ارزش کمپانی بالغ بر ۱۱ میلیارد دلار است. جمع سرمایه گذاری ها روی پین ترست بالغ بر ۱٫۳ میلیارد دلار شده است و تنها در امریکا بیش از ۵۰ میلیون کاربر فعال دارد.

 


۸- دیدی کوآی دی / Didi Kuaidi


این شرکت، مشابه کمپانی «آبر»/Uber منتها در چین است. ارزش این کمپانی در کمتر از ۲٫۴۳ سال به ۱ میلیارد دلار رسید و اینک ۱۵ میلیارد دلار ارزش دارد. مجموع سرمایه گذاری انجام شده روی این شرکت حدود ۹۵۰ میلیون دلار بوده است. علی بابا و سافت بانک از آن حمایت می کنند و اپلیکیشنی است که نزدیک ترین تاکسی به کاربر را نشان داده و سوارش می کند. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر در چین دارد.

 


 7- توئیتر / Twitter


در عرض ۲٫۳۲ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اکنون ۱۹ میلیارد دلار ارزش دارد. در حال حاضر ۳۱۶ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد. به دلیل مشکلات مدیریتی جک دورسی دوباره به پست مدیریتی خود بازگشته است؛ البته نصفه نیمه!

 


۶- یلو موبایل / Yello Mobile


کمپانی کره ای موبایل و رسانه است که کمتر کسی درباره آن می داند. این کمپانی در عرض ۲٫۲۸ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و بیش از ۱۰۰ میلیون دلار روی آن سرمایه گذاری شده است. از ۷۱ کمپانی استارت آپ کوچک درست شده است و در محدوده تبلیغات، بازاریابی و تجارت الکترونیک موبایل کار می کند.


۵- کالی انت تکنولوژی / Calient technology


در سال ۲۰۰۱ بیش از ۱ میلیارد دلار ارزش داشت اما اینک به یک چهارم آن تقلیل یافته است اما رکوردشکن خوبی بود چراکه در عرض ۲٫۰۲ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید. بیش از ۴۲۸ میلیون دلار روی آن سرمایه گذاری (کلود و دیتاسنتر) شد و اینک فقط ۲۴۷ میلیون دلار می ارزد.

 


۴- شیائومی / Xiaomi


فعلاً لقب سریع ترین و داغ ترین کمپانی سازنده گوشی هوشمند در جهان را یدک می کشد که در عرض ۱٫۷۱ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اینک ۴۵ میلیارد دلار رسیده است. درمجموع بیش از ۱٫۴ میلیارد دلار روی آن سرمایه گذاری شده است.به شیائومی لقب «اپل چین» را داده اند و «لی جون» مدیرعامل آن مانند استیو جابز لباس می پوشد.


۳- آکامای / Akamai Technology


۳۰ درصد از ترافیک وب جهان را در اختیار دارد که در آن سال های اولیه که اینترنت آمده بود در عرض ۱٫۵۸ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اینک ۱۳ میلیارد دلار ارزش دارد. ثبت ۲ تریلیون تراکنش اینترنتی به صورت روزانه را در کارنامه خود دارد.


۲- گروپون / Groupon


شبکه تجاری اجتماعی است که در عرض ۱٫۴۶ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اینک ۲٫۸۲ میلیارد دلار می ارزد.

 


۱-اسلک/ Slack


سریع ترین رشد در فضای نرم افزار انترپرایز را به خود اختصاص داده است و در عرض ۱٫۲۵ سال ارزشش به ۱ میلیارد دلار رسید و اینک ۲٫۸ میلیارد دلار می ارزد. مجموع سرمایه گذاری انجام شده روی اسلک بالغ بر ۳۴۰ میلیون دلار بوده است.۲ سال بیشتر از عمر آن نمی گذرد و در این مدت ماهانه ۱٫۱ میلیون کاربر فعال دارد.درآمد فعلی اسلک ۳۰ میلیون دلار است.

 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.