۰

معرفی ۱۰ ویژگی برتر اندروید ۴.۳

ویژگی اندروید ۴.۳
بازدید 1402

ویژگی اندروید ۴.۳

ویژگی اندروید ۴.۳

گوگل در کنفرانس اختصاصی خود رسما از اندروید ۴.۳ و محصول جدید نکسوس خود  رونمایی کرد. در نسخه جدید اندروید شاهد بروزرسانی هایی در بخش های مختلف این سیستم عامل بوده ایم و بار دیگر آبنبات پاستیلی شاهد ارتقای دیگری بود. اکنون در این بخش قصد داریم به بررسی ۱۰ مورد از مهم ترین تغییرات نسخه جدید نسبت به نسخه ۴.۲ بپردازیم. در نسخه جدید شاهد انقلاب و تغییرات گسترده در درون سیستم عامل نیستیم و بیشتر گوگل بر روی ارتقای سرعت و عملکردی نرم و روان تر تاکید داشته است. اکنون اندروید با پشتیبانی از Open GL ES 3.0 رسما به دنیای مدعیان رقابت با کنسول های بازی پیوسته و این پتانسیل در درون این سیستم عامل برای ارائه بازی ها و نرم افزارهای قدرتمندتر گرافیکی متولد شده است. اکنون به بررسی هرکدام از تغییرات صورت گرفته می پردازیم.

۱ سرعت بالاتر و محیط کار روان تر

شاید نتوان این مورد را یک بخش انقلابی نام برد، اما به جرات می توان گفت که یکی از مهمترین تغییرات نسخه جدید که کماکان یکی از مشکلات و نقاط ضعف اندروید در برابر سیستم عاملی مانند ios بود به مرور زمان کاملا برطرف شده و می توان از این سیستم عامل در نسخه ۴.۳، به عنوان یکی از روان ترین سیستم عامل های گجت های همراه نام برد. با بهبود بخش هایی مانند زمانبندی vsync ، بافر۳گانه، کاهش پوشیدگی لمسی، بالا بردن ورودی CPU، افزایش شتاب و سرعت رندر کردن ۲D و همچنین تمامی کارهایی که در جهت افزایش سرعت اندروید موثر است، باعث شده که از ماحصل تلاش گوگل، یک سیستم عامل کاملا روان و بدون لگ را شاهد باشیم.

۲ –  گسترش امکانات Multi User و کار کردن چند کاربر با دستگاه

اندروید ۴.۳ امکانات کار کردن چندین کاربر را با پروفایل شخصی خود گسترش داده است و کاربران تبلت ها می توانند از این پس از قابلیت مفید جدید بهره مند شوند. با استفاده از این ویژگی می توان کاربران مختلف را برای دسترسی به دستگاه مدیریت کرده و هریک با سطوح دسترسی خاصی با دستگاه کار کنند. این قابلیت برای خانواده ها، دوستان، مهمان ها و سایر شرایط کاملا کاربردی و مفید می باشد.

۳ –  محدود کردم نرم افزارهای خاص برای دسترسی کودکان به آن ها

هر پروفایل تعریف شده محیط کاری منحصربه خود را دارد و می توان برای هریک از آن ها محیط امنی را شامل صفحه اصلی، ویجت ها و تنظیمات خاص خود را داشته باشند. تمامی تنظیمات و محدودیت ها توسط مدیر دستگاه و صاحب آن انجام می شود و سایر کاربران اجازه دسترسی به این قسمت ها را نخواهند داشت.

۴ –  افزایش قدرت و سرعت گرافیکی

جهت افزایش راندمان گرافیکی نسخه جدید، شتاب دهنده رندر ۲D بکار رفته شده بهینه شده است و دستورات را با سرعت بیشتری اجرا خواهند کرد.

۵ –  پشتیبانی از OpenGL ES 3.0 ویژه ارتقای کیفیت اجرای بازی ها

در جهت رسیدن به بالاترین کیفیت گرافیکی و بهره بردن از توان گرافیکی دستگاه، در اندروید ۴.۳، گوگل رسما پیشتیبانی از OpenGL ES 3.0 را آغاز نمود و این امکان را برای نرم افزارها فراهم آورد که از هر۲ framework و native APIs با همدیگر بهره ببرند. در دستگاه هایی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند، شتاب دهنده ۲G دستگاه، از توانایی OpenGL ES 3.0 در جهت بهینه کردن مدیریت متون و افزایش شتاب رندر کردن بهره می برد.

۶ –  بلوتوث هوشمند

در نسخه ۴.۳، گوگل دست توسعه دهندگان را برای تهیه نرم افزارهایی که با آخرین تکنولوژی بلوتوث هوشمند کار می کنند را باز گذاشته است. در حال حاضر این تکنولوژی در دستگاه های نکسوس۷ جدید و نکسوس۴ این شرکت و سایر پرچمدارهای اندرویدی نیز که در سال ۲۰۱۳ عرضه شده اند ساپورت می شود.

۷ –  پشتیبانی بهتر برای کاربران بین المللی

در نسخه جدید پیشرفت های زیادی در رابطه با گسترش ویجت ها و ابزارهای RTL (راست چین) برای کاربران غیر انگلیسی زبان فراهم آمده است.

۸آسان تر شدن امکان آنالیز عملکرد برنامه ها توسط توسعه دهندگان

اندروید ۴.۳ به نسخه پیشرفته theSystrace مجهز شده است که اطلاعات کاملی را از عملکرد و راندمان نرم افزارها در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد. با این سرویس کاربران می توانند میزان اطلاعات رد و بدل شده با سخت افزار را ردیابی کرده و عملکرد کرنل و منابع موجود در سیستم عامل را مورد ارزیابی دقیق قرار دهند.

۹ –  کار کردن دقیق تر و آسان تر نرم افزارها با بخش پیام رسانی Notification

یکی از مزیایا و نقاط قوت اندروید در مقایسه با سیستم عامل های رقیب بخش Notification آن می باشد که تمامی پیام ها و هشدارها را در یک مکان به کاربر به صورتی بسیار کامل و قدرتمند نمایش می دهد. اکنون در نسخه ۴.۳ نرم افزارها با اجازه کاربر می توانند به محتوای این بخش دسترسی پیدا کنند و کارهایی را نظیر ارسال پیغام ها با استفاده از بلوتوث به دستگاه های مجاور خود انجام دهند.

۱۰-  ناوبری سخت افزاری

امکان ناوبری سخت افزاری در صرفه جویی در مصرف برق بسیار موثر است و محاسبات مربوط به موقعیت دستگاه را بجای نرم افزار، با بهره گیری از توان سخت افزار دستگاه انجام می دهد. در دستگاه هایی که از این قابلیت پشتیبانی کنند، سرویس فروشگاه نرم افزاری گوگل پلی با بهره گیری از آن و صرفه جویی در مصرف برق دستگاه، زمانی که کاربر به مناطق دیگری سفر می کند برنامه های خاص آن مناطق را به او نمایش دهد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.